Başkan Esen’den Kadir Gecesi Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Kadir Gecesi münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Başkan Esen, mesajında “Bu müstesna gecenin maneviyatımızı daha da güçlendirmesi, birliğimizi daim etmesi ve memleket sevdası diyerek çıktığımız yolu hidayet ışığı ile aydınlatması en büyük duamdır.”  ifadelerini kullandı. Esen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Bir Kadir Gecesi’ne daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Rabbimiz bize her daim yakın, bizim de Rabbimize daha yakın olacağımız bu muazzez gecede kalplerimizin huzur bulmasını, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Bu müstesna gecenin maneviyatımızı daha da güçlendirmesi, birliğimizi daim etmesi ve memleket sevdası diyerek çıktığımız yolu hidayet ışığı ile aydınlatması en büyük duamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi'ni içtenlikle kutluyor, Allah aşkı ile çarpan gönüllerden yükselen duaların kabul edilmesini niyaz ediyorum.”

Haber tarihi: 30/05/2019 Görüntülenme: 202