Kadın Eğitim Kültür Merkezinde Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde yaz dönemi için düzenlenen bilgi ve beceri kursları için kayıtlar başladı. Takı tasarımı, ev mefruşatı, örgü, boncuk işleme ve wayu bag (örgü çanta) alanlarında düzenlenen yaz kursları meraklılarını bekliyor.

Çankırı Belediyesi, yaz döneminde de Çankırı’da yaşayan kadınlar için bilgi ve beceri kursları düzenledi.  Kadınlardan gelen taleplere göre yıl içerisinde 30 farklı alanda kurs düzenleyen Merkez, yaz döneminde ise takı tasarımı, ev mefruşatı, örgü, boncuk işleme ve wayu bag (örgü çanta) kursları ile hizmete devam edecek.

Kurs kayıtları Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinden alınacak. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bu kursların Çankırı’da yaşayan kadınların becerileri doğrultusunda üretime geçebilmelerinin önemli bir adımı olduğunu kaydetti. Ücretsiz düzenlenen beceri kurslarının ilk dersi,  17 Haziran’da başlayacak.

Haber tarihi: 14/06/2019 Görüntülenme: 292