Haydi Çocuklar, Şimdi Yüzme Zamanı

Birbirinden farklı aktiviteleri bünyesinde buluşturan Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi, bu kez yaz dönemini Çankırı’da geçirecek çocuklar için harekete geçti.  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile sıcak yaz günlerinde tatilini güzel değerlendirmek isteyen çocuklar için yüzme kursu düzenlendi. Kurs kayıtlarının kontenjanla sınırlı olduğu bildirildi.

Çankırı Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri için yüzme kursu düzenlendi. Yaz tatiline giren çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimlerden 7-13 yaş aralığındaki kız çocukları ile 7-10 yaş aralığındaki erkek çocukları yararlanabilecek. 1 Temmuz’da başlayacak yüzme kursları iki ay sürecek. 8.30-17.30 saatleri arasında düzenlenecek kurslar, ücretli olup kontenjanla sınırlı olacak.

Haber tarihi: 14/06/2019 Görüntülenme: 327