TOKİ 2. Etap Altyapı Çalışmaları Başladı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Karataş Mahallesi Kırklar Sokak TOKİ 2. etap altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Esen, çalışmaların hızla tamamlanması için gerekli talimatı da verdi.

Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim alanlarında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. TOKİ iş birliği ile yürütülen Çankırı Merkez Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi 2. etap alanında başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında 400 mm çaplı koruge borular ile 750 m yağmursuyu, 200 mm çaplı koruge borularla da 750 m kanalizasyon hattı imalatı yapılacağı bildirildi.

Haber tarihi: 28/06/2019 Görüntülenme: 613