Başkan Esen Sosyal Denge Sözleşmesi’ni İmzaladı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Türk Yerel Hizmet Sen Çankırı Şubesi ile sosyal denge sözleşmesini imzaladı. Protokol kapsamında Belediyede çalışan devlet memurları ve sözleşmelilerin ekonomik koşullarının iyileştirilmesi yönünde bir adım daha atıldı.

Çankırı Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sen Çankırı Şubesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyi Çankırı Belediyesi adına Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile Türk Yerel Hizmet Sen adına Çankırı Şube Başkanı Erol Selci imzaladı. Karşılıklı atılan imzalarla Çankırı Belediyesi’nde çalışan 144 memur, 24 sözleşmeli personel olmak üzere toplamda 168 personelin aylıklarına yansıyacak net tazminat 550 TL’ye yükseldi.

Haber tarihi: 02/07/2019 Görüntülenme: 197