Bilim ve Sanat Atölyeleri Öğretmenlerle Doldu

Eğlenceli öğretim metotları ile Çankırı’da yaşayan çocukların yoğun ilgi gösterdiği Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinin bilim, sanat ve zekâ atölyeleri bu kez öğretmenler ile doldu.  Etkinlikleri yerinde inceleyen öğretmenler, atölyelerdeki uygulamalara da katıldı.

Çankırı Belediyesi, “Bilim Zamanı” adı altında düzenlenen etkinlik kapsamında Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinin kapılarını öğretmenlere açtı. Gruplar halinde gelen öğretmenler bilim, sanat ve zekâ atölyeleri hakkında bilgi aldıktan sonra atölye çalışmalarına da katıldı. Çankırı’da yaşayan çocukların bilim, sanat, matematik, dil eğitimi gibi birçok alanı daha keyifli hale getiren bir mekânın olmasının büyük nimet olduğunu belirten eğitimciler, kendilerini konuk ettikleri için Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e ve ekibine teşekkür etti.

Haber tarihi: 04/07/2019 Görüntülenme: 120