MHP Lideri Bahçeli, Çankırı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Partisinin kazandığı belediyelere teşekkür turuna çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkanlık makamında Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den brifing aldı. Belediye binası girişinde coşku ile karşılanan MHP Lideri Bahçeli, 15 yıl sonra MHP’ye geçen Çankırı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek “Bu süreç içerisinde Çankırı, parlak günlerini yaşayacak.” dedi.

Belediyenin şeref defterini imzalayan MHP Lideri Bahçeli’ye günün anısına şehrin tuzdan yapılmış anahtarı ile köstekli saat hediye edildi. Makamda gerçekleşen görüşmenin ardından Bahçeli, tebrik ve teşekkür gezileri kapsamında Kastamonu'dan sonra aynı gün Milli İrade Meydanı’nda Çankırı halkına da seslendi.

Haber tarihi: 14/07/2019 Görüntülenme: 229