TOKİ 2. Etap Altyapı Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi Kırklar Sokak TOKİ 2. etapta başlattığı altyapı çalışmalarında sona geldi. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, çalışmaların bu hafta sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, TOKİ iş birliği ile yürütülen Çankırı Merkez Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi 2. etap alanında sona gelen altyapı çalışmalarını inceledi.  Çalışmalar kapsamında; 400 mm çaplı 400 m, 600 mm çaplı 150 m, 800 mm çaplı koruge borular ile 200 m yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirilirken; 200 mm çaplı 400 m, 300 mm çaplı 350 m koruge borularla kanalizasyon hattı da döşendi. Çalışmaların yağmur suyu mazgalları ve bağlantı kolları imalatları ile sonlandırılacağı bildirildi.

Haber tarihi: 23/07/2019 Görüntülenme: 460