Çankırı Belediyesi Eğlenceyi Mahallelere Taşıyor

Çankırı Belediyesi’nin çocuklar için hazırlayıp mahallelere taşıdığı “Eğlence Mahallemde” etkinlikleri aralıksız olarak devam ediyor.

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından her hafta kentin farklı mahallesinde düzenlenen “Eğlence Mahallemde” etkinliklerinin bu haftaki durağı Karatekin Parkı oldu.

Bölgede yaşayan yüzlerce çocuğun katıldığı etkinliklerde yöresel masallar anlatıldı, geleneksel çocuk oyunları oynandı. Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinliklerde minik çocuklar gönüllerince eğlendi.

Etkinliklere Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de eşi Betül Esen ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Minik çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Esen, etkinliklere katılan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti.

Haber tarihi: 02/08/2019 Görüntülenme: 141