Belediye Ekiplerinden Hummalı Çalışma

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, kent merkezinde bulunan mahallelerde yoğun mesai sürdürüyor.

Kentteki farklı noktalarda eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştiren Fen İşlerine bağlı ekipleri, asfalt, sathi kaplama, parke düzenlemeleri, asfalt yama çalışmalarının yanı sıra Su İşleri Ekipleri ile birlikte de Tuzlu Bağlarında dere ıslahı çalışmalarını devam ettiriyor.

Salihler Caddesi, Kenbağ Mevkii ve Mezarlıklar bölgesinde sathi kaplama çalışmaları, Şehit Yüksel Kapdan Caddesi,  Taşmescid Mevkii ve Çankırı Kalesi yolunda yol ve parke çalışmaları yürüten ekipler aynı zamanda Büyük Otel Kavşağında da kavşak düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını ifade etti.

Hazırlanan kısa, orta ve uzun vadeli çalışma planlarını uygulamaya koyduklarını ifade eden Başkan Esen, “Biz vatandaşlarımızdan gelen istek ve önerileri değerlendirip, o yönde çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Yani halkımız ne istediyse onu yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Haber tarihi: 02/08/2019 Görüntülenme: 237