Kurban Bayramın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

Çankırı Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla halk otobüslerini ücretsiz hale getirecek.

Çankırı Belediyesi vatandaşların rahat bir bayram geçirmesini ve şehir içinde istedikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla Kurban Bayramının  birinci ve ikinci günlerinde belediye otobüslerini kurban bayramının ilk iki günü ücretsiz hale getiriyor.

Günlük güzergah saatlerine uygun şekilde yolcu taşımacılığına devam edecek olan belediye otobüsleri vatandaşları güzergah içerisinde gidecekleri yere ulaştıracak. Gidecekleri yere rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayacak olan vatandaşlar her hangi bir ücret ödemeden yolculuklarını gerçekleştirecekler.

Ayrıca Çankırı Belediyesine ait tarihi mekanlar ve müzeler bayramın üçüncü ve dördüncü günü ziyarete açık olacak. Tuz Mağarası ise bayramın ikinci gününden itibaren misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Haber tarihi: 09/08/2019 Görüntülenme: 168