Çocuk Akademisi Minik Kâşifler Yetiştirecek

Ön Kayıt 26 Ağustos’ta Başlıyor

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, kış atölyelerini bu yıl 5–6 yaş aralığındaki okul öncesi öğrencilere de açmaya hazırlanıyor. Minik kâşiflere farklı ve renkli bir dünya sunmak için yeni atölyeler oluşturan Çocuk Akademisi, 26 Ağustos - 6 Eylül 2019 tarihleri arasında ön kayıt almaya başlayacak.

Çankırı Belediyesi, öğrenme sürecinin en verimli olduğu okul öncesi 5–6 yaş aralığındaki çocukların merak duygusunu pekiştirmek, yeteneklerinin keşfedilmesini sağlamak ve beyni doğru uyaranlarla daha aktif hale getirilmesine yardımcı olmak amacı ile Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bünyesinde minikler için kış atölyeleri oluşturdu. 2020 yılı Mayıs ayına kadar eğitimlere katılacak minik kâşifler, bilim ve uzay, robot, İngilizce, zekâ, oyunla matematik, değerler eğitimi, resim ve müzik atölyeleri ile Psikolog gözetimindeki oyun atölyesi faaliyetlerden faydalanabilecek. Hafta içi her sabah 08.30–12.00 saatleri arasında verilecek atölye eğitimleri için aileler, 26 Ağustos’tan itibaren Çocuk Akademisi’nden ön kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar, kontenjanla sınırlı olacak.

Haber tarihi: 20/08/2019 Görüntülenme: 196