Çankırı’da Okul Servislerine Sıkı Denetim

Çankırı Belediyesi Zabıta ekipleri, yeni eğitim ve öğretim döneminde hizmet veren öğrenci servisleri ile personel servislerinin denetimine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ile zabıta ekiplerinin denetiminden geçecek olan 308 adet S plakalı servis aracından denetimin ilk gününde 60 adeti kontrol edilirken iki araç sahibine de evrak eksikliğinden dolayı cezai işlem uygulandı.

Çankırı’da okul servisleri denetimden geçiyor. Şehir merkezinde S plakaya geçen servis araçları, vizesi ve ruhsat güzergâh belgeleri açısından denetleniyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, zabıta ekiplerinin eğitim ve öğretim yılının başlaması ile denetimlerini sıkı tuttuğunu kaydederek öğrenci ve personel servis araçlarının denetiminin rutin olarak süreceğini belirtti.

Haber tarihi: 10/09/2019 Görüntülenme: 150