Çankırı Belediyesi Çocukların Yanında

Çankırı’da yeni eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları başladı. Bu yıl açılan İstiklal Yolu İlkokulu’nda düzenlenen kutlama törenine Çankırı Belediyesi adına Başkan Vekili Şenol Şahin ile Başkan Yardımcısı İhsan Bostan katıldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılı Çankırı’da bir dizi etkinliklerle kutlanarak açıldı. Abdülhalik Renda Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak ilk öğrencileri ile buluşan İstiklal Yolu İlkokulu, hem kutlamaların hem de açılışın bu yılki adresi oldu. Minik öğrencilerin rengârenk gösterilerine sahne olan okulun açılışına katılan Belediye Başkan Vekili Şenol Şahin,  sınıfları gezerek öğrencilere başarılı bir eğitim ve öğretim hayatı diledi. Öğrencilere kitaplar da hediye eden Şahin,  Çankırı Belediyesi’nin her zaman çocukların yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Haber tarihi: 16/09/2019 Görüntülenme: 151