Zabıta Ekipleri Marketleri Denetledi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yer alan marketlerde çeşitli denetimlerde bulundu. Marketlerde rafları dolaşarak etiketleri inceleyen ekipler ürünlere ait fiyat artışı, gramaj kontrolleri ve etiket denetimlerini gerçekleştirdi.

Çankırı’da zabıta ekiplerinin rutin denetimleri sürüyor. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okul servislerini denetleyen ekipler, bir taraftan da gıda denetimlerini gerçekleştiriyor. Şehir merkezinde bulunan beş farklı kurumsal marketi ve şubelerini denetleyen Çankırı zabıtası,  ürünlerin rafta asılı olan ve kasada çıkan fiyatlarını da kontrol etti.  Denetimler sırasında cezai işlem gerektiren herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı ifade edildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ise zabıta ekiplerinin Çankırı halkının sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlere aralıklı olarak devam edeceklerini söyledi.

Haber tarihi: 17/09/2019 Görüntülenme: 229