Dünya Yaşlılar Günü’nde Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Çankırı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile İsmail Özdemir Huzurevi sakinlerine ziyaret düzenledi. Yaşlılar Koordinasyon Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen de eşlik ederek büyüklerinin anlamlı gününü hediyeler ile kutladı.

Çankırı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yine büyüklerini unutmadı. Huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet eden Betül Esen, büyüklerinin isteklerini de dinledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinlerine hediyeler de takdim edildi.  Esen, yaşını almış tüm büyüklerinin ömürlerini sevdikleri ile huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmelerini arzuladıklarını belirterek, “Tecrübeleri ve birikimleri ile yol gösterici büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Onlara gösterdiğimiz değer, duyduğumuz saygı Türk milletinin öz kültürünün önemli bir parçasıdır. Görmek istediğimiz ilgi, saygı ve sevgiyi bugünden bizler göstermeliyiz ki aynı değeri bizler de küçüklerimizden görebilelim. Bu vesile ile tüm büyüklerimizin onlar için farkındalık oluşturan bu özel gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 01/10/2019 Görüntülenme: 139