Çankırı Belediye Meclisinde Kararlar Yine Oy Birliği ile Alındı

Çankırı Belediye Meclisi, 2019 yılı Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. Ekim ayı mutat toplantısında toplam 15 madde görüşüldü. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında meclis üyelerinin ilk mutat meclis toplantısındaki oy birliği tavrı, bu toplantıda da devam ederek kararlar yine oy birliği ile alındı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Başkanlığında Ekim Ayı 1. Birleşim 1. Oturum Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı. En önemli gündem maddesi olarak 2019–2023 yılları arası Stratejik Plan ve Performans programı hakkında görüşüldü. Gündem ve gündem dışı konuların tamamı oy birliği ile karara bağlandı. Başkan Esen, daha yaşanabilir ve ekonomik bir Çankırı hedefinde alınan kararlara oy birliği ile desteğini gösteren Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.

Haber tarihi: 04/10/2019 Görüntülenme: 111