Şehri Yönetmek İsteyen Çocuklar! Haydi, Çocuk Meclisine

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi, 16. dönem çalışmaları için yeni üye kayıtlarını almaya başladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Çankırı’da yaşayan çocukların her dönem büyük rağbet gösterdiği Çocuk Meclisine fikirleri ile Çankırı’nın geleceğine yön vermek isteyen 9-15 yaş aralığındaki tüm çocukları beklediklerini kaydetti.

Yaz döneminde düzenlediği farklı etkinliklerle Çankırı’daki çocuklara keyifli anlar yaşatan Belediye Çocuk Meclisi, yeni dönem yeni üyeleri ile farklı çalışmaları üstlenmeye hazırlanıyor. 16. dönemin yeni üyelerini oluşturmak için Belediyenin 6. katında kayıt almaya başlayan Meclis, bu dönemde de çocukların kent yönetimindeki rolünü güçlendirmek için yeni yüzleri bekliyor. 9–15 yaş aralığında çocukların kayıt yaptırabileceği Çocuk Meclisi, çocuklara sosyalleşebilecekleri de bir ortam sunuyor. Çocuk Meclisi ailesine katılmak isteyen çocuklar, 11 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapabilirler.

Haber tarihi: 04/10/2019 Görüntülenme: 80