Çankırı Belediyesi’nden Turistlere Rehberlik Hizmeti

Çankırı Belediyesi, Çankırı’nın tanıtımı için yerli ve yabancı turistlere rehberlik hizmeti vermeye devam ediyor. Şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ziyaretçilerle buluşturan Belediye, yılda 10 binin üzerinde turiste rehberlik hizmeti veriyor.

Çankırı Belediyesi, rehberlik hizmeti kapsamında bu kez Çankırı Sağlık Koleji mezunlarını ağırladı. 1966–80 yılları arasında Çankırı’da Sağlık Koleji’nde okumuş 50 kişi, eski günlerini Çankırı’da yâd etti. Tuz Mağarası, Taş Mescit, Radyo ve İletişim Müzesi ile Eldivan ilçesini gezen konuklar, o yıllarda okullarının bulunduğu eski hastane alanını da ziyaret etti. Anılarını tazeleyen misafirler, Çankırı’nın farklı mekânlarında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Konuklar, kadim dostlarla çektirdikleri Çankırı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yerli ve yabancı turistlerin beklentisini Belediye rehberlik hizmetleri ile karşılamaya gayret ettiklerini belirtti.

Haber tarihi: 07/10/2019 Görüntülenme: 256