Başkan Esen’den Özel Çocuklara Kaynaştırma Gezisi

Çankırı Belediyesi, Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri için kaynaştırma gezisi düzenledi. Geziye katılan engelliler ve ailelerini Çankırı’dan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen uğurladı. Esen “Aileniz ile çok güzel vakit geçirmenizi istiyoruz. Döndüğünüzde gezip gördüğünüz her şeyi benimle de paylaşın.” diyerek hayırlı yolculuklar diledi. Özel çocuklar, Esen’e sarılıp teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında kaynaştırma gezisinde bir araya geldi. Özel çocuklar ve aileleri, Altındağ Belediyesi’nin yakın zamanda Ankaralıların hizmetine sunduğu, yerli ve yabancı turistlerin yaşayan köy olarak yoğun ilgi gösterdiği “Altınköy”  projesini yerinde görmeye gitti. Anadolu köy kültürünü yaşamak için yola çıkan 45 kişiyi, sabahın erken saatlerinde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen uğurladı.

Haber tarihi: 10/10/2019 Görüntülenme: 62