Çankırı’da Mevlit Kandili Kutlandı

Çankırı Belediyesi’nin Mevlit Kandili münasebeti ile gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim ziyafeti, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Kur’an-ı Kerim kursu hocaları ve kursiyerleri, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği günde Çankırı’da yaşayan kadınları bir araya getirdi.

Çankırı’da Mevlit Kandili dualar ile karşılandı. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen Mevlit Kandili Özel Programı’nda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okundu, dualar edildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen’in ev sahipliğinde yapılan programa çok sayıda kadın katıldı. Mevlit Kandili'nin anlam ve öneminin anlatıldığı program, Sakal-ı Şerif’in gösterilmesinin ardından geleneksel kandil simidi dağıtımı ile son buldu.

Haber tarihi: 08/11/2019 Görüntülenme: 93