Yanlar Caddesi’nde Kavşak ve Orta Refüje Peyzaj Düzenlemesi

Çankırı Belediyesi, Abdülhalik Renda Mahallesi ile Ufuk Sokak’ı birbirine bağlayan kavşakta peyzaj düzenlemesi yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bölgeye 1100 adet çalı ve ağaç grubu dikildi.

Abdülhalik Renda Mahallesi Yanlar Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kavşak ve orta refüjde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Yedi farklı ağaç ve çalı grubunun kullanıldığı çalışmalarda; kavşak ve refüjler cennet bambusu, berberis, ateş dikeni, mavi çim, leylandi, top mazı ve gaura ile süslendi. Bölgede toplam 1100 adet bitki kullanıldı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Yanlar Caddesi’nde yapılan altyapı, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarından sonra gerçekleştirilen peyzaj düzenlemesi ile bölgenin estetiğine uygun bir görüntü kazandırdıklarını belirtti. Çalışmaların çimlendirme ile devam edeceği bildirildi.

Haber tarihi: 22/11/2019 Görüntülenme: 111