Çankırı Belediyesi’nden Ağaçlara Kışlık Bakım

Çankırı Belediyesi, şehrin ana cadde ve ara sokaklarında ağaç budama çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların şehir içi parklardaki ve refüjlerdeki çalı formlu bitkilerin budama ve bakım çalışmaları ile devam edeceği bildirildi.

Çankırı’da park, bahçe ve kaldırımlarda bulunan ağaçlarda her yıl rutin olarak yapılan budama ve bakım çalışmaları başladı.  Ekiplerin Abdülhalik Renda Mahallesi Yanlar Caddesi ile Ankara-Kastamonu yolundan başlattığı çalışmalar kapsamında ağaçlar, güçlendirilmek için bakıma alındı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen budama çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kuruyan, dalları kırılan, tehlike arz eden, güçsüzleşen ağaçların budama ve bakımlarının titizlikle yapıldığını kaydetti. Esen, ağaçların ve bitkilerin uygun formda gelişimini sağlamaya çalıştıklarını belirterek budama çalışmalarının parklardaki ve refüjlerdeki çalı grubu bitkilerinde de devam edeceğini ifade etti.

Haber tarihi: 25/11/2019 Görüntülenme: 128