ÇASKİ’den Mazgal Temizliği

Çankırı Belediyesi, ızgaralarda meydana gelebilecek tıkanıklıklar için çalışmalarını başlattı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri,  yağmur suyu drenaj sistemlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması amacı ile mazgal temizliğine başladı.

Çankırı’da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, yoğun kış dönemi öncesinde ızgara ve yağmur suyu hatlarının temizliğine başladı. Atatürk Bulvarı, Fuar Yolu, Buğday Pazarı Mahallesi Şimşek ve Adaçay Sokaklarda tamamlanan çalışmaların Yenimahalle Ali İnandık ile Zafer Caddelerinde devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, mazgal dişlerinin ve yağmur suyu hattının açık ve temiz olmasının yoğun yağışlarda meydana gelen su baskınlarını önlemede büyük önem arz ettiğini ifade etti. Yağmur suyu hatları ve ızgaralarında özellikle yağışlarda biriken toprak, çakıl, yaprak ve diğer atıkların temizlenmesi, kanalizasyon deşarjının kolaylıkla sağlanabilmesi için yapılan temizlik çalışmaları tüm mahallelerde yürütülecek.

Haber tarihi: 28/11/2019 Görüntülenme: 99