Çankırı Belediyesi Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile yaptığı istişare toplantısında Belediyenin 2019 yılı faaliyetlerini değerlendirdi.  2019 yılında tasarruf tedbirleri ile dikkat çeken Başkan Esen, hizmetten tasarruf etmediklerinin altını çizerek mal ve hizmet alımlarına belirli bir düzen getirdiklerini ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen yıl sonu değerlendirme toplantısında birim müdürleri son bir yıllık faaliyet raporlarını Başkan Esen’e sundu. Toplantıda teknik birimler başta olmak üzere müdürlüklerin çalışmaları, birimler arası koordinasyonun arttırılması gibi konular değerlendirildi. 2020 yılında devam edecek çalışmalar hakkında da bilgi alan Esen, ortak akıl ve ortak karar anlayışı ile hareket etmeye devam edeceklerinin sinyalini vererek “Tüm çalışanlarımız sorumluluklarını yerine getirirken vicdan muhasebesi yapmasını istiyoruz.  Kaynakların israf edilmeyeceği fakat hizmette de tasarruf olmayacağı bir yıl bizi bekliyor. Herkesten özverili çalışmalar bekliyorum.” dedi.

Haber tarihi: 31/12/2019 Görüntülenme: 198