Çankırı’dan Elazığ’a Yardım Tırı Gönderildi

Elazığ’da gerçekleşen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Çankırı Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına destek olan vatandaşlar, depremzedelere yardım etmek için birlik oldu. Hayırseverlerin yardımları ile toplanan battaniye, ısıtıcı, giysi, ayakkabı ve gıda malzemesi gibi zaruri ihtiyaçlar, Çankırı Belediyesi önünde tıra yüklenerek dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurlandı.

Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere Çankırı halkı olarak yardım eli uzatmak istediklerini söyleyen Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Öncelikle depremde ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah bu elemli, kederli günleri, doğal afetleri milletimize bir daha yaşatmasın. Türk toplumu olarak bugünlerde neler yapabileceğimizi dünya âleme göstermiş olduk. Sağ olsun Çankırı halkı da bu konuda çok duyarlı. İhtiyaç olabilecek her şeyi toparlamaya çalıştık. Gösterdikleri hassasiyetten dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber tarihi: 04/02/2020 Görüntülenme: 281