Boynu Kesilen Köpeğe Çankırı Belediyesi Sahip Çıktı

Çankırı Belediyesi, boynuna takılan tasmanın kesmesi sebebi ile ağır yaralanan köpeği kurtardı. Çankırı Eldivan yolunda ağır yaralı olarak bulunan sekiz aylık köpeğin ilk tedavisi Çankırı Belediyesi Veteriner Hekimi tarafından Belediyenin Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Aracı’nda yapıldı.

Çankırı’da kangal türü bir köpeğin boynuna yavru iken takılan tasma, büyüyen köpeğin boynuna küçük gelerek zamanla derin kesiğe sebep oldu. Eldivan yolu kenarında ağır yaralı bir halde bulunan köpek, Çankırı Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Aracı’na alınarak ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra Belediyenin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürülen köpeğin boynunda doku bütünlüğü bozukluğuna yol açan tasma, operasyon ile çıkartılarak yaralı köpeğe ilaç tedavisine başlandı. İki haftadır tedavisi süren köpeğin durumunun iyi olduğu bildirildi. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından köpeğin hayvan dostları tarafından sahiplendirilmesi bekleniyor.

Haber tarihi: 04/02/2020 Görüntülenme: 243