Çankırı’nın Yardım Tırı Deprem Bölgesine Ulaştı

Çankırı Belediyesi önünden dualar ile uğurlanan yardım tırı deprem bölgesine ulaştı. Çankırı halkının yardımları, deprem mağdurlarına ulaştırılmak üzere Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

Elazığ’da meydan gelen depremin ardından tüm ülke yardım ve dayanışmada yarıştı. Yardım zincirine katılan Çankırı Belediyesi de başlattığı kampanya kapsamında vatandaşlardan gelen yardımları bir tıra yükleyerek Elazığ’a ulaştırdı. Battaniye, ısıtıcı, giysi, ayakkabı ve gıdadan oluşan yardım malzemeleri, Çankırı Belediyesi görevlileri tarafından Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi. El birliği ile depoya taşınan malzemeler,  yetkililerce depremzedelere ulaştırılacak.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Allah, ülkemizi ve milletimizi böylesine acı afetlerden ve felaketlerden korusun. En zor durumlarda bir çağrımız ile yardım etmek için örgütlenen hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Dualarımız, Elazığ’daki kardeşlerimiz için.” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 05/02/2020 Görüntülenme: 347