Engeli Olan Vatandaşlar İçin Ücretsiz EKPSS Kursu Açıldı

Çankırı Belediyesi, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı’na (EKPSS) girmek isteyen engeli olan vatandaşlar için ücretsiz hazırlık kursu açtı. Belediyenin 7. katında düzenlenen EKPSS kursunda, lise ve ön lisans mezunu vatandaşlar eğitim almaya başladı. Haftada dört saat verilen hazırlık kursunda Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih dersleri yer alıyor. EKPSS’ye hazırlık kurslarının 26 Nisan 2020 tarihinde yapılacak sınava kadar devam edeceği bildirildi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile engeli olan bireylerin yaşamın her alanına daha aktif katılabilmelerini sağlamak amacı ile sosyal çalışmalara imza atan Çankırı Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu açtı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, gönüllü eğitmenler eşliğinde verilen kursun, engeli olan memur adaylarına sınava hazırlık sürecinde büyük katkı sağlayacağını belirtti. Esen, kursa katılan bireylere sınav sonrasında doğru tercih yapabilmeleri için yardımcı olacaklarını da söyleyerek bu çalışmaya emeği ile destek veren eğitmenlere de teşekkür etti.

Haber tarihi: 13/02/2020 Görüntülenme: 248