Çocuklar Aileleri ile Birlikte Zekâ Oyunları Oynadı

Zekâ Oyunları Atölyesinde Oynama Sırası Velilerde

Eğlenerek öğrenme metotları ile eğitime destek atölye çalışmaları gerçekleştiren Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, zekâ atölyesini velilere açtı. Kış atölyelerine katılan çocuklar, oynadıkları zekâ oyunlarını ailelerine öğretti. Etkinlik, 146 öğrenci ve aile bireyinin katılımı ile gerçekleşti.

Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinde kış atölyelerine katılan çocuklar, ailelerine zekâ oyunlarının nasıl oynandığını öğreterek birlikte kaliteli zaman geçirme imkânı buldu. Anneler, babalar, ağabeyler, ablalar, dedeler ve anneannelerin katıldığı oyunlara, Vali Hamdi Bilge Aktaş’ın eşi Seval Aktaş ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen de eşlik etti. Etkinliğe katılan veliler, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadıklarını söyleyerek, aile katılımlı bir etkinlik düzenledikleri için Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e ve ekibine teşekkür etti. Çankırı Belediyesi’nin aile içi iletişim kalitesini artırmak ve nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlediği etkinliğin Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bünyesinde belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Haber tarihi: 17/02/2020 Görüntülenme: 190