Başkan Esen Pazar Esnafına Sıcak Çorba Dağıttı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Aksu Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan pazaryerinde satış yapan esnaflara sıcak çorba dağıttı. Pazar esnafı ile bol bol sohbet eden Esen, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara da ikramda bulundu.

Çankırı Belediyesi, sabahın erken saatlerinde tezgâhlarını kuran Pazar Pazarı esnafını güzel bir sürpriz ile karşıladı. Köylü pazarının da kurulduğu pazaryerinde esnaf ve vatandaşa sıcak çorba ikram edildi. Uygulamadan memnuniyetini dile getiren pazar esnafı, kendilerine ikramda bulunan Başkan Esen ile sohbet ederek çay ikramında bulundu. Esen, çorba dağıtımınındın sonra tezgâhları tek tek ziyaret ederek esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Haber tarihi: 16/03/2020 Görüntülenme: 323