Çankırı Zabıtasından Dezenfektan Ürünlerine Sıkı Denetim

Çankırı Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir merkezindeki marketlerde dezenfektan ürünlerinin fiyatlarını denetlemeye devam ediyor. Denetimlere, vatandaşların haklarını korumak için, Tüketici Hakları Zabıta Amirliği personelleri de katılıyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile başlatılan temizlik ve dezenfekte ürünlerindeki fahiş fiyat kontrolleri aralıksız sürüyor. Zabıta ekipleri, corona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarca stoklanan  dezenfektan, kolonya ve genel temizlik maddelerinin marketlerdeki fiyat etiketlerini inceliyor. Yetkililer, şu ana kadar Çankırı’da usulsüz bir fiyat artışına rastlanmadıklarını ve  Zabıta ekiplerinin fahiş fiyatlara yönelik denetimlerinin devam edeceğini belirtti.

Haber tarihi: 20/03/2020 Görüntülenme: 180