Yeni Pazar Alanına Sıcak Asfalt

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları mevkii TOKİ alanında kurulacak yeni pazaryeri için çalışmalarına devam ediyor. 3700 metrekarelik alanın asfalt çalışmalarını yürüten Belediye ekipleri, çalışmaların ardından pazar esnafının tezgah açacağı alanları da belirleyecek.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezindeki iki otoparkın asfaltlanmasının ardından Tuzlu Bağları mevkii TOKİ konutları yanında açılacak yeni pazar alanına da sıcak asfalt döküldü. 900 ton alt temel malzemesi serim çalışmaları, 900 ton sıcak asfalt serimi ile tamamlandı. Ekipler, yeni pazar alanını düzenlemek için esnafa ait tezgahların sınır çizgilerini belirleyerek vatandaşların rahatça alışveriş yapmasını da sağlayacak.

Haber tarihi: 12/05/2020 Görüntülenme: 189