Ramazan Davulcularının Bahşişi Belediyeden

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, corona virüs önlemleri kapsamında vatandaşlardan bahşiş toplaması yasaklanan Ramazan davulcularının bahşişlerini verdi.

Coronavirüs önlemleri kapsamında bu yıl Ramazan ayında bahşiş alamayan davulculara Çankırı Belediyesi tarafından destek verildi. Başkan Esen, sosyal mesafe kuralına uygun olarak makamda ağırladığı davulcuların bahşişlerini kendilerine takdim etti. Davulcuların bayramını da kutlayan Esen, “Önümüzdeki yıl Ramazan ayımız inşallah sizlerin de sahurda çalacağı davullar ve söyleyeceğiniz maniler ile daha coşkulu geçecektir.” dedi. Ramazan davulcuları da Esen’e teşekkür etti ve davul zurna çalarak Belediyeden ayrıldı.

Bu habere ait video
Haber tarihi: 22/05/2020 Görüntülenme: 93