Teknik Birimlere Ait Depolar Tek Noktada Toplanacak

Çankırı Belediyesi, tesisleşme çalışmaları kapsamında dış birimlerden oluşan müdürlüklerine ait depoları tek merkezde toplamak için çalışmalara başladı. ÇASKİ, Fen İşleri, Makine Bakım İkmal ile Kültür Müdürlüklerine ait depolar, yeni asfalt şantiyesi alanında toplanacak.

Şehir merkezinde değişik noktalarda bulunan belediye birimlerine ait depolar, Aksu Mahallesi ile Fidanlık arasında yer alan Atatürk Yolu üzerinde Kirazlıdere Mevkii'nde 50 bin metrekarelik alanda bulunan yeni asfalt şantiyesinde tek noktada toplanmak üzere bir araya getiriliyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yeni depo çalışmasının tamamlanması ile birlikte teknik birimler ile Kültür Müdürlüğüne ait depoları ortak bir çatı altında toplayarak kaynak ve iş gücü israfının önüne geçeceklerini ve yakıt tasarrufu sağlayacaklarını ifade etti.

Haber tarihi: 10/06/2020 Görüntülenme: 194