Vali Aktaş’tan Başkan Esen’e Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanlığınca yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e veda ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Esen, Vali Aktaş’a Çankırı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çankırı’da göreve başladığı günden beri yerel yönetimin tüm organları ile iş birliği halinde çalışarak Çankırı’ya özveri ile hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Vali Aktaş “Görev yaptığımız her yerden o şehrin hemşehrisi olarak ayrıldık. Gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Esen ise görevleri süresince uyum halinde çalıştıklarını söyleyerek bundan sonraki süreçte de dostluklarının devam edeceğinin altını çizdi. Aktaş, makamdan ayrılmadan önce Belediyenin şeref defterini de imzaladı.

Haber tarihi: 11/06/2020 Görüntülenme: 233