Camiler Dezenfekte Edildi

Çankırı Belediyesi, pandemi riskine karşı toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 25 Haziran’da camilerin tüm namaz vakitlerinde ibadete açılması ve vatandaşların toplu olarak bir araya gelmesinden dolayı hijyen önlemlerini arttırıyor.

Belediye ilaçlama ekipleri, normalleşme süreci doğrultusunda Cuma namazı ile sınırlı olarak yeniden açılan ibadethanelerin, tüm namaz vakitlerine açılması ile birlikte dezenfekte çalışmalarını ibadethanelere taşıdı. Şehir merkezinde bulunan tüm camiler, ilaçlanarak namaz vakitlerine hazır hale getirildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tedbiri elden bırakmadan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak bu sıkıntılı zamanların atlatılacağının altını çizdi.

Haber tarihi: 26/06/2020 Görüntülenme: 66