Şehir Mezarlığı Bayrama Hazır

Kurban Bayramı öncesinde şehir genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını hızlandıran Çankırı Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin mezarlık alanında yürüttüğü çalışmalar ile şehir mezarlığını Arife ve Kurban Bayramı’na hazırladı. Mezarlıklarda yabani ot temizliği yapan ekipler, kabir çevrelerini de bakıma aldı. Mezarlık bağlantı yollarında devam eden çalışmaların ise Arife gününe yetiştirileceği bildirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise alanda mıntıka temizliği gerçekleştirdi.

Kabirlerin ziyarete hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çalışmaların bayram öncesine kadar tamamlanacağını, Arife ve bayram günlerinde vatandaşların sorunsuz bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapabileceklerini kaydetti.

Haber tarihi: 27/07/2020 Görüntülenme: 210