Çankırı’da Vali ve Belediye Başkanından Maske Denetimi

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  şehir merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.  Pandemi süreci dolayısı ile alınan tedbirler kapsamında, maske takmayan vatandaşlar uyarıldı.

Türkiye genelinde başlayan sıkı denetimler kapsamında, Çankırı da Kurban Bayramı sonrasında tedbirleri arttırdı. Şehir merkezinde kalabalık alanlarda yapılan corona denetimlerine Vali Abdullah Ayaz ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de katıldı. Denetimlerde kurallara uyulması konusunda vatandaş ve esnaf uyarıldı. Vali Ayaz, vatandaşların normalleşme sürecinde pandemi kurallarını esnetmesinin herkesi olumsuz etkilediğine değinerek bu sürecin hassasiyet gösterilmesi ile atlatılabileceğini söyledi. Başkan Esen ise Belediye olarak gerekli tedbirleri sürdürdüklerini ve önümüzdeki süreçte daha fazla sıkıntı yaşamamak için vatandaşlardan daha tedbirli davranmalarını istedi.

Haber tarihi: 06/08/2020 Görüntülenme: 294