Çankırı Belediyesi Yol Ağını Büyütüyor

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarının yol ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Abdülhalik Renda Mahallesi Çayyolu Sokak’ta genişletilen yollarda sathi kaplama çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; Abdülhalik Renda Mahallesi Çayyolu Sokak’ta yeni açılan yollarda yaptığı sathi kaplama çalışması ile yolları yenileyerek ulaşım için elverişli hale getiriyor. 9000 metrekarelik güzergâhta yapılan çalışmalar kapsamında 6 m’lik yol 20 m’ye çıkarıldı. Üst yapı çalışmalarında ise iki bin ton plentmiks-temel malzemesi kullanıldı. Bölgede bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne yol bağlantısı da gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yerleşime yeni açılan alanlarda rahat ve güvenli ulaşımı sağlamak, araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yol genişletme ve sathi kaplama çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini kaydetti.

Haber tarihi: 11/09/2020 Görüntülenme: 349