Ana Sayfa24/Kasım/2014 Pazartesi

Çankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı Belediyesi
Belediye Başkanımız İrfan Dinç Engelliler Merkezi'nin Müjdesini Verdi

Belediyemiz 3 Aralık Engelliler gününde, Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda Engelliler ve ailelerine özel bir program düzenledi.

Palyaço gösterileri, görsel sunumlar ve ikramların olduğu programa Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Belediyemiz Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yasin Vural, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz ve Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı’da katıldı.

Belediyemiz Engelliler Koordinasyon Merkezinin organize ettiği programda konuşma yapan Belediye Başkanımız İrfan Dinç  “Engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Kimin ne zaman ve nerede, ne ile karşılaşacağını hiç birimiz bilemeyiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Cenab-ı Allah kullarını türlü türlü hallerle imtihan ediyor. İmtihan dünyasındayız. Kaza ve kadere inanan insanlarız. Sabırlı olursak her şeyin üstesinden geliriz”dedi.

18 Ocak 2012 tarihinde saat 18: 00’da 18 projenin açıklanacağını belirten Başkan Dinç “Bu 18 projeden birisi de sizi yakından ilgilendiriyor. Çankırı’daki bütün engellilerin günlerini rahat, sıcak ve konforlu bir ortamda geçirecekleri “Engelliler Merkezi”ni projelendirdik. Şimdiden bunun müjdesini veriyorum” diyerek, engelliler ve ailelerine sürpriz yaptı.

Haber tarihi: 05/12/2011 Görüntülenme: 2299
Telefon: 0376 212 14 00 - 10 Hat, Faks: 0 376 212 25 05, info@cankiri.bel.tr - İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. © Çankırı Belediyesi
Web Tasarım