Ana Sayfa24/Kasım/2014 Pazartesi

Çankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı BelediyesiÇankırı Belediyesi
Engelliler Koordinasyon Merkezi Üyeleri’nden Müftü Arslan Türk’e Ziyaret

Belediyemiz Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri, Çankırı İl Müftüsü Arslan Türk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette sıkıntılarını anlatıp istek ve dileklerde bulunan engelliler, Müftü Türk’ten Kabartma Kuran-ı Kerim temin edilmesini, Kuran-ı Kerim’in Türkçe seslendirilmesini, cami giriş ve çıkışlarının engelliler için uygun hale getirilmesini ve tüm cemaatin engellilere duyarlı davranmaya davet edilmesini istediler.

Engellilerin isteklerini not alan Müftü, bu konularla ilgili vaaz hazırlatıp tüm camilerde okutturacağını ve talep eden görme engellilere Kabartma Kuran-ı Kerim temin edeceklerini söyledi.

Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi üyelerinin, dinlerini daha iyi öğrenebilmek için işaret dili kullanabilen vaizlerin yetiştirilmesi ve hutbelerin işaret dili ile anlatılması fikrine ise Müftü Türk sıcak baktı.

Haber tarihi: 09/05/2012 Görüntülenme: 1411
Telefon: 0376 212 14 00 - 10 Hat, Faks: 0 376 212 25 05, info@cankiri.bel.tr - İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. © Çankırı Belediyesi
Web Tasarım