Belediye İşçi Maaş Zamlarında Sendikayla Anlaştı

Çankırı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 29’u kadrolu 6’sı mevsimlik işçi olmak üzere toplam 35 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çalışanların maaşlarına 2012 yılında ilk altı ay için yüzde 10, ikinci altı ay için yüzde 7.5  2013 yılında ilk altı ay için yüzde 7.5 ikinci altı ay için 7.5 zam öngören toplu iş sözleşmenin imza törenine, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır, Mali Hizmetler Müdürü H.Şuayp Büyükyavuz, Hukuk İşleri Müdürü Hasan Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Özgüven, Hizmet-İş Sendikası Toplu Sözleşme ve Teşkilatlanma Uzmanı Rıza Cengiz ve Hizmet-İş Sendikası Ankara 4 No’lu Şube sorumlusu Celal Yıldız katıldı.

Haber tarihi: 29/05/2012 Görüntülenme: 2428