Başkan Dinç Buğday Pazarı Mahallesi Sakinleri ile Buluşuyor

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in halkla buluşma toplantıları devam ediyor.

“Muhabbet Toplantıları” adı verilen buluşmaların ilkini geçtiğimiz günlerde yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, ikinci halk buluşmasını Buğday Pazarı Mahallesi sakinleri ile gerçekleştirecek.

Halkla buluşma toplantılarına büyük önem veren ve bu toplantılarda vatandaşların şikayet, istek ve önerilerini dinleyip belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Buğday Pazarı Mahallesi sakinleri ile gerçekleştireceği Muhabbet Toplantılarının ikincisi, 14 Haziran Perşembe günü saat 19.30’da yeni Çarşamba Pazarı alanında yapılacak.

Haber tarihi: 13/06/2012 Görüntülenme: 3165