Duyurular / TOKİ, 26 İLDE 87 MUHTELİF ARSAYI SATIŞA SUNUYOR

TOKİ, 26 İLDE 87 MUHTELİF ARSAYI SATIŞA SUNUYOR

TOKİ, 29 Kasım 2018 tarihinde 26 İlde 87 Adet Muhtelif Arsayı açık arttırma ile satışa sunacaktır. Müzayede saat 13.30’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda Çankırı Merkez’de 113 ada 14 parselde ve 113 ada 15 parselde bulunan 1000 m2 büyüklüğündeki 2 adet konut alanı nitelikli arsa satışa çıkacaktır.

Müzayedeye TOKİ Ankara ve İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve internet üzerinden online katılım sağlanabilecek olup internet üzerinden katılım için teminat tutarı ilgili bankaya yatırıldıktan sonra dekontun görseli muzayede@emlakyonetim.com.tr adresine gönderilmelidir. İnternet üzerinden katılım başvuruları müzayede tarihinden 1 gün önce sonlandırılmaktadır.

Bilgi için: 0212 608 15 00 – www.emlakyonetim.com.tr/muzayedeler

Bu kategorideki diğer başlıklar