Atatürk Yolu (Deveyolu) Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesi

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Atatürk Yolu (Deveyolu) üzerinde Şehit Yahya Coşkuner İlkokulu’ndan başlayarak Kenbağ Mevkiine kadar toplam 4 bin metrelik mesafeyi kapsayan bisiklet-yürüyüş ve araç yolu projesinin yapımına başladı. Proje kapsamında; 7,5 m genişliğinde araç yolu, 2,5 m genişliğinde bisiklet yolu, 2 m genişliğinde yürüyüş yolu, 1,5 m genişliğinde kaldırım olmak üzere toplam 17 bin m platform genişliği yapılması planlanıyor. Çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar tamamlandığında ilimizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının standartlarına uygun yapılan ilk bisiklet yolu hizmete açılmış olacak.