38 Ayrı Noktaya Kilit Parke Döşendi

38 Ayrı Noktaya Kilit Parke Döşendi

29 Ocak 2014

Çalışmaların tamamlanmasından sonra pek çok alanda değişim ve dönüşüm yaşayan Çankırı'ya yakışan bir görünüm kazanan şehir, yeni parkelerle farklı bir dokuya kavuştu.

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar şehirdeki otuz sekiz farklı bölgede sürdürüldü. Toplamda 45 bin metre sekizlik, 17 bin metre altılık kilit parke ve 12 bin metre beton bordürün kullanıldığı çalışmaların tamamlanmasının ardından Çankırı'nın her noktasına parke döşenmiş oldu. Modern görünümlü parke taşlarıyla şehre farklı estetik kazandıran çalışmalar ile kent yeni bir görünüm kazandı.

Şehir içi çalışmalarıyla vatandaşların daha rahat hizmetlere kavuşmasını sağlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, halk için yürüttükleri belediyecilik anlayışını tüm hızıyla sürdüreceklerini ifade etti .