Başkan Dinç, 5. Kariyer Günleri'ne Katıldı

Geri

Başkan Dinç, 5. Kariyer Günleri'ne Katıldı

13 Mayıs 2014

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı.

5. Kariyer Günleri'ne konuşmacı olarak katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Üniversite öğrencilerine belediye başkanlığı döneminde yapmış oldukları hizmetleri anlatan Başkan Dinç, öğrencilerle tecrübelerini de paylaştı.

Belediye Başkanlığı döneminde gençlerle ve onların sorunları ile ilgili her türlü adımı attıklarını ifade eden Dinç, "Kıymetli genç arkadaşlarım, gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak sizlerin kültür düzeyi yüksek, gelişmiş bir toplumun fertleri olabilmeniz için üniversitemize her türlü desteği vermenin çabasındayız. Bu bağlamda, öğrencilerimizin ve hocalarımızın sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak, projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Belirtmek isterim ki; şehrimizin üniversitesini seçerek bizi onurlandıran öğrencilerimiz, sizler çok güzel bir aileye katıldınız. Burada aldığınız eğitimle hem şehrimizin hem de ülkemizin gücüne güç katacağınıza şüphe yoktur. Yerel yönetimin bir parçası olarak, bu bilinç ve istekle, gençlerimizin en büyük takipçisi ve destekçisi olma arzusu  içerisinde çalışmalarımıza bütün hızıyla devam edeceğiz" diye konuştu.

Çalışmanın ve başarılı olmanın en önemli iki sırrını söyleyen Başkan Dinç, bunların birincisinin samimiyet ve ikincisinin de yılmadan azimle çalışmak olduğunu ifade etti. Samimiyetle çıkılan yolda azimle çalışmanın her zaman faydalı sonuçlar verdiğini belirten Dinç, hayatı boyunca hep bu iki şeye inanarak yaşadığını söyledi.

Konuşmalarının ardından soru cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Dinç, sorulan soruların çözümüne ilişkin açıklamalarda bulunurken, öğrencilerin sorun olarak gördüğü barınma ve şehirler arası ulaşım için de gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti. Dinç, kısa bir süre sonra öğrencilerin sorunlarının tamamıyla ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'e 5. Kariyer Günleri'ne katılımlarından dolayı Dekan Yardımcısı tarafından plaket takdim edilirken, öğrenciler de Başkan Dinç'e konuşmaları için teşekkür etti.

Programın sonunda öğrencilere belediye kültür yayınları arasında yer alan  kitaplar dağıtıldı.