Başkan Dinç, Huzurevi Sakinleri İle Orucunu Açtı

Geri

Başkan Dinç, Huzurevi Sakinleri İle Orucunu Açtı

21 Temmuz 2014

Ramazan ayının girmesi ile birlikte yoğun bir iftar programı takip eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle iftarlarının ardından Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğinde Huzurevi sakinleri ile buluştu. Programa TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Yemekten sonra Huzurevi sakinlerine seslenen Başkan Dinç, içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının bereket ve feyzine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Birlikte olmanın ve paylaşmanın dinimizdeki yerini anlatan Dinç, "Değerli büyüklerimiz, Ramazan ayının ilk gününden bu yana düzenlemiş olduğumuz mahalle iftarlarımızda genci, yaşlısı ve çocukları hep birlikte aynı sofralara oturduk. Bizlere verdiğiniz desteklerle biz bunları yapabiliyoruz. Sizlerin hayır duaları ile daha da büyük işler başarıyoruz. Bugün sizlerle burada olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Elleri öpülesi değerli büyüklerimiz, şu mübarek aylarda dualarınızı bizlerden eksik etmeyin. İbadetleriniz de bizleri de unutmayın. Bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olsun inşallah, sizlerin duaları oldukça bizler çok daha büyük işler başaracağız. Ben mübarek Ramazan ayının hepimize sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, hepinizin ellerinden öpüyorum" diye konuştu.

 

Başkan Dinç'in ziyaretlerinden son derece memnun olan Huzurevi sakinleri kendisine teşekkür ederek, hayır dualarda bulundular.