Başkan Dinç, Köy Muhtarlarını Dinledi

Geri

Başkan Dinç, Köy Muhtarlarını Dinledi

21 Şubat 2014

Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Dinç, merkez köyleriyle ilgili yaptıkları hizmetleri anlatırken, planlanan yeni projeler hakkında da bilgi verdi. Dinç, etkinlikte köy muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyerek onların sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti.

Bir belediye başkanı olarak kendisinin köy tabanından geldiğini belirterek, köylünün de köylerin de sorunlarını ve problemlerini bildiğini söyledi. Kendi dönemlerinde köylere hizmet götürmek için büyük mücadeleler verdiklerinin altını çizen Dinç, "Belediye Başkanı olduğum süre zarfında köylerimizle ilgili bir çok hizmeti yerine getirmek için çalıştık. Sizlerin arasından gelen birisi olarak, köylerle ilgili olan mevcut problemleri ve sıkıntıları anlayacak bir zihniyeti taşıyorum. Sizlerin talepleriyle elimizden gelen gayreti gösterip, sorunları ortadan kaldırmaya çalıştık. Belediye Başkanı olmak sadece şehre hizmet etmek değil, o şehri oluşturan ve üretimin merkezi olan köylerimize de hizmet edebilmektir. Problemlerinize ortak olup, sorunların çözülmesi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. İnşallah yeni dönemde de her köye bir projemiz olacak. O köyü köy yapan bir çalışmayla köylerimizi kalkındırmaya ve canlı tutmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

Köy muhtarlarının taleplerini dinleyen Dinç, sıkıntıların giderilmesi noktasında gereken bütün adımları atacaklarını belirtti. Başkan Dinç'in belediye başkanlığı döneminde köyler için yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren köy muhtarları Dinç'e teşekkür ederek, bundan sonra da birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler.